Olakšanje boli u zglobu, bez tablete

Voltaren

Emulgel

20 mg/g gel

24-24 i sati

Voltaren Emulgel 20 mg/g gel napada bol u zglobovima

i mišićima snagom dvostruko veće koncentracije djelatne

tvari u usporedbi s Voltaren Emulgel 10 mg/g gelom. Diklofenak

prodire duboko u kožu i pruža olakšanje boli u trajanju i do

24 sata, uz primjenu dva puta dnevno.

 

Voltaren 20 mg/g gel je dostupan u tubama od 50 g i 100 g

 

Pobijedite tjelesnu bol s Voltaren Emulgel 20 mg/g gelom


Tjelesna bol pogađa 65% ljudi barem jednom tjedno, no ne morate tu bol trpjeti. Otkrijte kako Voltaren Emulgel 20 mg/g gel pruža kontinuirano olakšanje tako što prodire duboko u Vaše zglobove kako bi ublažio bol i smanjio upalu.

Kako i

kada?

Pitanja i odgovori

 • Je li Voltaren Emulgel 20 mg\g gel pravi izbor za mene?

  Voltaren Emulgel 20 mg/g gel je najprikladniji za ljude koji cijeli dan osjećaju upalu te bol u mišićima i zglobovima. Voltaren Emulgel 20 mg/g gel pruža cjelodnevno olakšanje od boli i upale u zglobovima i mišićima. Ako želite i dalje uživati u svojim svakodnevnim aktivnostima, tada Vam dvostruko snažniji Voltaren Emulgel 20 mg/g gel može pomoći u ponovnom preuzimanju kontrole nad svojim životom tako što će Vam omogućiti dugotrajno olakšanje od boli. Imajte na umu da se Voltaren Emulgel 20 mg/g gel ne bi trebao koristiti dulje od 14 dana za ozljede mekog tkiva ili 21 dana za osteoartritis, osim ako Vam liječnik preporuči dulje liječenje. Upotreba gela nije preporučena za djecu mlađu od 14 godina.

 • Traje li olakšanje od boli primjenom Voltaren Emulgel 20 mg\g gela cijeli dan?

  Voltaren Emulgel 20 mg/g gel dovoljno je primijeniti samo dva puta na dan, u razmaku od otprilike 12 sati (ujutro i navečer), kako bi omogućio cjelodnevno koncentrirano olakšanje od boli i upale. Redovitom primjenom (prema uputama) stvara se zaliha diklofenaka, djelatne tvari, duboko u koži – izvor lijeka koji će biti dostupan tijekom cijelog dana.

 • U čemu je poseban Voltaren Emulgel 20 mg\g gel?

  Voltaren Emulgel 20 mg/g gel može omogućiti cjelodnevno koncentrirano olakšanje od boli ciljanim djelovanjem na uzrok boli i upale. Primjenom gela dva puta na dan (ujutro i navečer) stvara se zaliha diklofenakdietilamina koja koži pruža izvor djelatne tvari te na taj način omogućava dugotrajno i cjelodnevno olakšanje od boli (pri redovitoj primjeni prema uputi). Tehnologija Emulgela upotrijebljena u Voltaren Emulgel 20 mg/g gelu omogućava djelatnoj tvari diklofenakdietilamin prodiranje duboko u kožu i dolazak do mjesta boli i otekline.

 • Kada NE koristiti Voltaren Emulgel 20 mg\g gel?

  Ne biste trebali koristiti Voltaren Emulgel 20 mg/g gel:

  • Ako ste alergični na diklofenak, propilenglikol, izopropilni alkohol, butilhidroksitoluen ili na bilo koji drugi sastojak
  • Ako ste u posljednjem tromjesečju trudnoće
  • Ako ste ikada imali napad astme ili alergijsku reakciju nakon uzimanja aspirina ili drugih nesteroidnih protuupalnih lijekova poput diklofenaka ili ibuprofena

  Ako patite od nekih drugih zdravstvenih tegoba ili ako koristite neke druge lijekove, uključujući i one za koje nije potreban recept liječnika, uvijek pitajte ljekarnika ili liječnika je li Voltaren Emulgel 20 mg/g prikladan za Vas. Također, prije nego počnete koristiti Voltaren Emulgel 20 mg/g gel pažljivo pročitajte uputu o lijeku uključenu u pakiranju lijeka.

  Voltaren Emulgel 20 mg/g gel bi trebalo koristiti samo na zdravoj koži i ne trljati u otvorene rane, infekcije ili u bilo koje drugo područje gdje je koža abnormalna.

  Voltaren Emulgel 20 mg/g gel ne bi se smio koristiti s nepropusnim ili vodonepropusnim zavojima, ali neobloženi prozračni zavoji se mogu koristiti. Za ostale detalje o mjerama opreza pri korištenju Voltaren proizvoda molimo Vas posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Saznajte više

Što je upala?

Saznajte sve o procesima koji uzrokuju upalu, zašto ona nastaje i kakav osjećaj u tijelu može izazvati…

Saznajte više

Bolovi i njihovo liječenje

Saznajte kako biste trebali liječiti specifičnu vrstu boli…

Saznajte više

Kako Voltaren Emulgel djeluje?

Saznajte kako Voltaren Emulgel ublažava bol, smanjuje upalu i ubrzava oporavak.

**u usporedbi s gelovima ili placebom

Saznajte više
Voltaren Emulgel 2 puta brže ublažava bolove u mišićima
Voltaren Emulgel 2 puta brže ublažava bolove u mišićima